Prima rețea de ateliere independente pentru vehicule comerciale din România!

Despre noi

TruckZone este primul concept de service din România destinat vehiculelor comerciale. Lansat în anul 2015, conceptul este reprezentat de o rețea de 29 de ateliere care oferă clienților săi servicii complete în ceea ce privește repararea și întreținerea camioanelor. Reteaua TruckZone este dezvoltata in mod activ de Autonet Import, liderul industriei auto în furnizarea de soluţii integrate pentru societăţile reînnoite, motorizate din Europa Centrală şi de Est
 
Având în vedere natura mereu mobilă a segmentului de transporturi și vehicule comerciale, unul dintre cele mai importante obiective al rețelei TruckZone este acela de a furniza aceeași calitate înaltă a pieselor și serviciilor în orice colț al țării noastre. De aceea, acoperirea națională a conceptului este una foarte bună, iar clienții rețelei se pot bucura de beneficiile TruckZone oriunde s-ar afla. Mai mult, la sfârșitul anului 2017, a fost cooptat în familia TruckZone primul service din Ungaria. Acesta este primul pas al unui proces care va dezvolta TruckZone într-un concept european puternic.

În ceea ce privește profilul atelierelor TruckZone, fie actuale, fie viitoare, acestea vor fi mereu caracterizate prin competență și profesionalism. Într-un domeniu în care schimbarea este continuă, dezvoltarea profesională trebuie să fie la fel. Astfel, fiecare service TruckZone dispune de atestatele și competențele necesare pentru a oferi calitatea necesară fiecărei lucrări, iar operatorul rețelei asigură perfecționare continuă printr-un sistem cuprinzător de traininguri oferite membrilor.

Echipamentele de service mereu actualizate completează lista beneficiilor de care se pot bucura clienții rețelei TruckZone, membri acesteia oferind o gamă completă de servicii de reparare și întreținere a camioanelor: ITP, mecanică, tinichigerie, sisteme electrice, etc. De asemenea, numeroase ateliere TruckZone sunt autorizate de mari producători de sisteme pentru vehicule comerciale, cum ar fi Knorr-Bremse, Wabco, sau Webasto. Dezvoltarea rețelei TruckZone va continua în mod accelerat și în anii care urmează, atât în România, cât mai ales în plan european. Este importantă construcția unei reputații demne de calitatea serviciilor oferite, acesta fiind unul dintre obiectivele principale ale conceptului TruckZone pentru viitor.