Prima rețea de ateliere independente pentru vehicule comerciale din România!

Virtual Autonet Mobility Show și-a deschis porțile

Virtual Autonet Mobility Show 2020 a început, iar echipa Autonet este nerăbdătoare să își întâmpine partenerii și colaboratorii la acest eveniment special.

Pandemia cu care se confruntă întreaga lume părea că a făcut imposibilă întâlnirea noastră anuală, atât de așteptată de către clienții noștri, de furnizori, dar și de companie. Însă lucrurile nu puteau să rămână așa și, de aceea am început să căutăm soluții pentru a păstra, într-un fel sau altul, tradiția. După săptămâni în care am explorat diferite direcții, nenumărate idei, unele inovatoare și creative, altele mai pragmatice, s-a născut un proiect: Virtual Autonet Mobility Show, o platformă online complet nouă care își așteaptă vizitatorii începând cu 1 octombrie.

Toate eforturile depuse au avut scopul de a readuce, pe cât posibil, atmosfera relaxată a evenimentelor fizice, dar și nivelul profesional înalt cu care ne-am obișnuit vizitatorii în fiecare an, începând cu 2012. Astfel, îi invităm pe partenerii noștri să navigheze printre cele 70 de standuri ale celor mai importanți producători de piese de schimb auto, echipamente de service, precum și departamentele și companiile Grupului Autonet. Am pregătit, împreună cu expozanții, traininguri video, acestea fiind o parte integrantă a evenimentului, cu o secțiune specială pe platforma noastră. De asemenea, nu am uitat nici de promoțiile speciale sau de premiile oferite la standuri. Mai mult, posibilitățile de relaxare vor fi disponibile și anul acesta, cu activități adaptate condițiilor oferite de mediul online, astfel că fiecare membru al familiei va găsi un element “fun” pe gustul său.

Suntem LIVE și vă invităm, din nou, la acest eveniment-premieră pentru partenerii Autonet. Fiți cu ochii pe noi și nu pierdeți surprizele pregătite de Virtual Autonet Mobility Show! Vă mulțumim, încă de pe acum că sunteți alături de noi în acest proiect nou și captivant. Haideți pe www.virtualmobility.ro