Prima rețea de ateliere independente pentru vehicule comerciale din România!

Vectra International - Brasov

Au inceput activitatea in anul 1994 in domeniul transportului international rutier de marfuri si de atunci s-au dezvoltat impreuna cu piata relevanta si cu clientii lor.

Au pornit cu doua camioane si doi angajati, cu mult entuziasm, furnizand servicii de transport international rutier de marfuri. Acum, detin un parc auto de 288 de vehicule (autotractoare, semiremorci si autoutilitare), sunt o echipa cu experienta formata din 342 de angajati (din care 226 de soferi) si si-au dezvoltat activitatea pentru a furniza o gama completa de servicii pentru clientii lor: transporturi internationale rutiere, logistica integrata, depozitare, managementul ambalarii si al ambalajelor, service si intretinere auto, servicii comerciale aferente.

Prin activitatea desfasurata si prin modul constant in care au reusit sa satisfaca cerintele unei piete intens concurentiale, a devenit, dupa 22 de ani de activitate, cel mai important transportator international de marfuri cu capital integral romanesc din judetul Brasov, cu un capital social de 9.000.000 lei.

Dispun in momentul de fata de unul dintre cele mai importante parcuri auto specializate pe transportul international din Transilvania, ocupand pozitii semnificative in clasamentul transportatorilor romani, la nivel local (locul I incepand din anul 2002 pana in prezent) si national – in anul 2016 au fost nominalizati pe locul 3 in categoria transportatorilor rutieri – intreprinderi mijlocii, criteriile de realizare a clasamentului fiind performanța economică, spiritul antreprenorial, curajul de a inova și de a investi în inovare, comportamentul etic în afaceri.

Detin propriul atelier de reparatii auto (autorizat RAR) pentru interventii rapide, echipat cu tehnologie moderna si specialisti in domeniul tehnic.

Asigura mentenanta preventiva a flotei, pe baza planificarilor de intretinere tehnica intocmite de specialistii lor si agreate de principalii lor furnizori auto.