TruckZone a devenit o rețea europeană

TruckZone a devenit o rețea europeană

Prima rețea de service-uri dedicată exclusiv camioanelor din România a depășit granița țării noastre și este prezentă, de acum, și în Ungaria. Nyirseg Szerviz Kft., din orașul Nyiregyhaza, este primul atelier din țara vecină care a ales să facă parte din conceptul TruckZone.

În România, rețeaua TruckZone cuprinde 25 de ateliere, răspândite în întreaga țară, oferind servicii de înaltă calitate operatorilor de vehicule comerciale. Obiectivele din spatele acestei inițiative au fost creșterea portofolului de clienți al atelierelor, îmbunătățirea nivelului de satisfacție al clienților, exploatarea optimă a potențialului atelierelor membre, asigurând stabilitate și o prezență puternică pe piață.

Aderarea la rețea a primului service din afara țării noastre reprezintă primul pas al unui proces care va transforma TruckZone într-un concept european care oferă clienților săi aceleași standarde înalte de calitate, atât în ceea ce privește piesele de schimb utilizate, cât și serviciile prestate. Indiferent de țară, atelierele TruckZone vor beneficia de cunoștințele, echipamentele și stabilitatea oferite de Autonet și partenerii săi, de o imagine unitară și de experiența specialiștilor din spatele acestui concept.

Îi urăm “bun venit” noului membru al rețelei noastre și îi urăm mult succes.