Prima rețea de service-uri dedicată exclusiv camioanelor din România a depășit granița țării noastre și este prezentă, de acum, și în Ungaria. Nyirseg Szerviz Kft., din orașul Nyiregyhaza, este primul atelier din țara vecină care a ales să facă parte din conceptul TruckZone.

Mazda CX-5 se află pe piață din 2012, iar pentru a putea face față concurenție, niponii au spus că este momentul pentru o schimbare majoră. 

Volkswagen a prezentat noul Atlas, un SUV cu șapte locuri bazat pe platforma MQB și gândit pentru a satisface publicul din Statele Unite ale Americii.

Ateliere partenere TruckZone. Găsiţi şi luaţi legătura acum cu cel mai apropiat service.

Toată lumea știe că anul viitor, Mercedes-Benz va aduce pe piață un pick-up.

Casa de tuning Hennessey s-a gândit să producă un rival pentru Mercedes-Benz AMG 6x6. 

Acum două luni, Uber a cumpărat un start-up. Denumit Otto, activitatea start-upului consta în producerea camioanelor autonome. 

Mercedes-Benz a prezentat conceptul Clasa X în cadrul unui eveniment special desfășurat în Suedia. 

Între 29 și 30 octombrie, a avut loc la Satu Mare, prima conferință a conceptului de service TruckZone, dedicat exclusiv vehiculelor comerciale. La eveniment au fost prezenți majoritatea membrilor rețelei de ateliere, reprezentanți ai furnizorilor, precum și reprezentanți ai managementului Autonet, membri centralei de sistem și ai echipei departamentului Vehicule Comerciale Autonet Import.